Ma – Vr: 9:00 – 17:00
088 – 445 1600

TEKENWERK

tekenwerk

Voor woningen en utiliteitsbouw

Een gebouw verbouwen, uitbreiden of verhuren vraagt om bouwkundig tekenwerk. Handzz levert dat. Met gekwalificeerde mensen ondersteunen we onze opdrachtgevers, goed en efficiënt. Omdat we weten wat nodig is en begrijpen waarvoor het gebruikt moet worden. Wij denken mee zodat het eindresultaat ook een echte oplossing is.

Bouwkundig tekenwerk omvat veel disciplines. Onze expertise bestaat uit het leveren en toetsen van al het tekenwerk dat nodig is voor het beheer en onderhoud van bestaand vastgoed. Om het te kunnen verhuren, een bouwvergunning aan te vragen voor bijvoorbeeld een verbouwing of transformatie of om het veilig te laten bewonen of gebruiken. Zowel voor de woningbouw als utiliteitsbouw.

NEN2580 Oppervlaktebepaling

Laat de oppervlakte van het vastgoed officieel bepalen. Ook handig bij verhuur, voor gebruiksoppervlakten of een energielabel.

tekenwerk-bouwtechnisch

Bouwtechnisch tekenwerk

Van ontwerp naar realisatie; wij verzorgen de bouwtekeningen. Ook inrichtingstekeningen en up-to-date tekeningenbeheer.

vergunningstekeningen-nen1314-nen1414

Vergunningstekeningen

Brandveiligheidstekeningen conform NEN1413 en ontruimingsplattegronden NEN1414 nodig? Wij regelen dat, updates of geheel nieuw.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze services in bouwkundig tekenwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd naar onze dienstverlening?