Ma – Vr: 9:00 – 17:00
088 – 445 1600

ENERGIE

Labels en advies voor duurzamer vastgoed

Vastgoed moet de komende jaren steeds verder verduurzamen. Concreet advies hoe panden duurzamer gemaakt kunnen worden, is dan ook noodzakelijk. Wij leveren dat advies, met onder meer EP-W en EP-U adviseurs die de energielabels opstellen en met duurzaamheidsadvies waarin we de benodigde energetische maatregelen benoemen.

Juiste energielabel

Utiliteitsgebouwen moeten vanaf 2023 minimaal een energielabel C hebben. En per 2030 wordt energielabel A geëist. Veel vastgoed voldoet hier nog niet aan, maar kan dat wel als de juiste maatregelen worden genomen. Ook woningen die verkocht of verhuurd worden, moeten in bezit van een geldig energielabel zijn. De gecertificeerde adviseurs van Handzz verzorgen dit; met het opstellen van energielabels en het geven van energieadvies.

energielabel-vastgoed-epw

Energielabel Woningbouw

Met gecertificeerde EP-adviseurs stellen wij nieuwe energielabels op en adviseren over energiebesparende maatregelen.

Energielabel utiliteitsbouw

Voor energielabels van kantoorgebouwen en andere utiliteitsbouw. Ook voor advies in verduurzaming voor een beter energielabel.

Energie & duurzaamheidsadvies

Welk energielabel heeft je gebouw nu? En hoe verbeter je dat? Vraag het onze specialisten: energie- en duurzaamheidsadvies.

Certificering van bedrijf en personeel

Bepalen hoe vastgoed het beste kan verduurzamen vraagt om mensen met bouwkundige kennis en de juiste EPA-certificaten. Die mensen werken bij Handzz en voeren projecten uit bij verschillende grote vastgoedbeheerders. Daar voorzien ze het vastgoed in hun portefeuille van de juiste energielabels of adviseren ze met welke energiebesparende stappen de gebouwen energiezuiniger worden. Bovendien is Handzz BRL95000 gecertificeerd.

Ook iets voor jouw vastgoed?

Vastgoed energiezuiniger maken kan op veel manieren. Wij maken inzichtelijk wat het resultaat is van de verschillende maatregelen en met welke kosten die gepaard gaan. Wil je ook werken aan duurzamer vastgoed? Vraag ons dan eens om persoonlijk advies. We kijken graag hoe ook jullie portefeuille voorbereid kan worden op de gestelde klimaateisen.

Benieuwd naar onze dienstverlening?