Ma – Vr: 9:00 – 17:00
088 – 445 1600

EXPERTISE

Deskundig in vastgoedsupport

Voor vastgoedsupport schakel je Handzz in. Onze ervaren technische specialisten werken voor projecten in de woning- en utiliteitsbouw in heel Nederland. Groot of klein, complex of standaard, wij pakken de klus altijd op met een geselecteerd team van de juiste professionals. Samen leveren we maatwerk en komen we met slimme oplossingen die recht doen aan de technische mogelijkheden, wettelijke richtlijnen en het gebruikscomfort.

Vastgoed voor de gebouwde omgeving

Vastgoedsupport voor de gebouwde omgeving, dat is onze expertise. Of het nu onderhoudsinspecties zijn, advies voor een beter energielabel of technisch tekenwerk, wij voeren het uit voor onze opdrachtgevers. Met deskundige mensen en de juiste tools zijn wij een full operational partner. Handzz-on dus, met gegarandeerd resultaat.

Praktische diensten, persoonlijke aanpak

Bij Handzz pakken we elk project persoonlijk aan, met een team of een specialist die het beste past bij de opdrachtgever en bij de opdracht. Praktisch en handzz-on leveren we de volgende diensten:

Tekenwerk

Voor de utiliteitsbouw en woningen regelen wij al het bouwkundig tekenwerk. Van NEN 2580-metingen en technisch tekenwerk tot het tekeningbeheer.

BIM modelleren

Krijg tijdig inzicht bij verbouwingen en transformaties van vastgoed en voorkom zo faalkosten en constructiefouten. Met BIM modelleren door Handzz.

Onderhoud

Weten wat de conditie van het vastgoed is en wanneer welk onderhoud nodig is, is essentieel. Wij doen dat met NEN 2767-inspecties, MJOP’s en technische due diligence.

Energie

Met gecertificeerde EP-adviseurs stellen wij nieuwe energielabels op en adviseren over energiebesparende maatregelen.

Verzekerd rendement

Vastgoed moet renderen, maar dat kan alleen met goed onderhoud en een juist gebruik. Wij regelen dat, risicodragend en met een resultaatverplichting binnen duidelijke kaders. Dat betekent verzekerd rendement voor onze opdrachtgevers. Wie Handzz inschakelt, weet dus wat we opleveren. Zowel in uitvoering als in rendement op het project.

Handzz; experts in vastgoedsupport

Met vastgoedsupport zorgen wij voor het vastgoed in jouw beheer. Deskundig, persoonlijk en proactief. Precies zoals je van experts mag verwachten. Ben je benieuwd wat we voor jouw vastgoedproject kunnen doen? Vraag het ons, we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Benieuwd naar onze dienstverlening?