Ma – Vr: 9:00 – 17:00
088 – 445 1600

OVER ONS

Wij zijn Handzz

Vastgoedsupport voor de gebouwde omgeving

Handzz is het technisch advies- en tekenbureau voor bedrijven met bestaand vastgoed. Van gemeentes en woningcorporaties tot de grote advies- en ingenieursbureaus. Met ervaren en gecertificeerde mensen bieden wij heel concreet vastgoedsupport en deskundig advies door heel Nederland.

Concrete acties, duidelijke resultaten

De naam zegt het al; wij zijn van de praktische aanpak. Wij regelen het en dat doen we goed. Op locatie, in een gebouw of aan de tekentafel. Concrete acties om duidelijke resultaten te bereiken. Wil je iets geregeld hebben met het bestaand vastgoed in jouw portefeuille? Dan vraag je om Handzz.

Ook Handzz nodig voor jouw vastgoedproject?

Handzz levert kwaliteit en maatwerk in vastgoedsupport. Wil je weten wat we voor jouw vastgoedproject kunnen betekenen? Neem dan contact op en we praten snel verder.

FULL OPERATIONAL PARTNER

Wij werken als full operational partner voor onze opdrachtgevers. Met advies en support realiseren we uitdagende projecten in de sectoren bouw, vastgoed en architectuur. Onze specialisaties daarin variëren van bouwkundig en installatietechnisch tekenwerk en het verbeteren van energieprestaties van gebouwen en woningen tot integrale vastgoedinspecties, BIM modelleren en duurzame MJOP’s.

VERZEKERD RENDEMENT

Onze aanpak is handzz-on. Daarom selecteren we per project de professional die daar het beste bij past, of stellen een team samen dat efficiënt en oplossingsgericht de klus klaart. Zo regelen wij het van A tot Z en tegen een vast tarief. Altijd van een uitstekende kwaliteit en met maximale effectiviteit. Dat noemen wij het verzekerd rendement op onze projecten. En dat kan elke opdrachtgever van ons verwachten.

DE VOORDELEN VAN HANDZZ

  • De klus wordt geregeld, altijd
  • Een handzz-on aanpak is wel zo efficiënt
  • We zijn flexibel met focus op het resultaat
  • Onze kwaliteit bespaart jou tijd en geld
  • We leveren service, ook na het project

CERTIFICATEN EN INNOVATIES

Aan onze deskundigheid blijven we werken. Zo houden we onze kennis actueel door altijd bij te blijven met ontwikkelingen en innovaties in de markt. We zijn bekend met de geldende regelgeving, dat spreekt voor zich. Ook beschikken we altijd over de beste tools en nieuwste updates. Bovendien zijn we BRL 9500 gecertificeerd waardoor we energielabels mogen opstellen en afmelden. Ook beschikken we over EP-W en EP-U adviseurs. Met Handzz voor het vastgoedsupport is het dan ook altijd goed geregeld.

Ook Handzz nodig voor jouw vastgoedproject?

Handzz levert kwaliteit en maatwerk in vastgoedsupport. Wil je weten wat we voor jouw vastgoedproject kunnen betekenen? Neem dan contact op en we praten snel verder.

Benieuwd naar onze dienstverlening?