Ma – Vr: 9:00 – 17:00
088 – 445 1600

OPDRACHTGEVERS

Voor meerwaarde in vastgoed

Handzz werkt voor vastgoedeigenaren en bedrijven die actief zijn in bestaand vastgoed. Van gemeentes en woningcorporaties tot advies- en ingenieursbureaus, aannemers en architecten. Met onze handzz-on aanpak, bouwkundige achtergrond en ervaren specialisten leveren wij meerwaarde voor onze opdrachtgevers met de ondersteuning en realisatie van hun projecten.

Succesvolle projecten

Onze opdrachtgevers weten het; wij zijn een full operational partner die namens hen werken. Als hun verlengstuk zeg maar, precies op het moment dat ze het nodig hebben en precies met dat wat ze nodig hebben. Dat kunnen we ook doen omdat we over voldoende capaciteit en de expertise beschikken, met de juiste tools werken en de nodige certificeringen in huis hebben. Zo leveren we uitsluitend hoge kwaliteit, maximale effectiviteit en stoppen niet eerder dan dat we het project succesvol hebben opgeleverd.

Duurzame groei

Het aantal opdrachtgevers van Handzz groeit en de opdrachten die onze vaste klanten aan ons geven, nemen ook toe. Wij gaan voor de lange termijn en dat merken onze opdrachtgevers in de samenwerking. Die is eerlijk, goed en betrouwbaar.

Ook Handzz nodig?

Een aantal van onze toenemende opdrachtgevers en/of samenwerkende partners staan hieronder. Een selectie daarvan vertelt hier over onze dienstverlening en de samenwerking. En ben je benieuwd of we ook jullie bedrijf kunnen ondersteunen bij bestaand vastgoed? Neem dan contact op, we bespreken graag persoonlijk de mogelijkheden met je.

Onze opdrachtgevers

een aantal van onze opdrachtgevers die ons hun vertrouwen hebben gegeven

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?