Ma – Vr: 9:00 – 17:00
088 – 445 1600

ONDERHOUD

Vastgoedonderhoud, goed geregeld

Goed onderhoud van het vastgoed voorkomt onverwachte kosten, gebreken aan panden en maakt het pand beter te verhuren of te verkopen. De deskundige medewerkers van Handzz geven inzicht in het onderhoud en adviseren wat wanneer gedaan moet worden. Zo wordt vastgoedonderhoud goed geregeld met de gecertificeerde inspecties en concrete adviezen van Handzz.

Inzicht in kosten en werkzaamheden

Van woningcorporaties en vastgoedeigenaren tot gemeentes, elke opdrachtgever wil weten wat de staat van het vastgoed is en wanneer welke werkzaamheden nodig zijn. En tegen welke kosten. Informatie waarmee budgetten en meerjarenonderhoudsplannen gemaakt kunnen worden of die gebruikt kan worden om een aankoop wel of niet door te laten gaan. Wij zorgen voor die informatie, snel, compleet en betrouwbaar.

Conditiemeting NEN2767

Ontdek de staat van het vastgoed. Ook voor MJOP’s en technische due diligence. Tijdig uitgevoerd door gecertificeerde inspecteurs.

Meerjarenonderhoudsplan

Houd grip op het onderhoud en investeer slim in de verduurzaming van je vastgoed met de (Duurzame) MJOP van Handzz.

Bouwbegeleiding & Advies

Ondersteuning van A tot Z, bij vastgoedbeheer, gebouwenbeheer en bouwbegeleiding. Handzz helpt tot het resultaat is bereikt.

Vastgoedonderhoud, wat kost het?

Bij Handzz verzorgen we de inspecties, adviezen, plannen en rapportages die nodig zijn voor vastgoedbeheer en vastgoedonderhoud. Waardevolle kennis waarmee elke vastgoedeigenaar kosten en onderhoud goed kan plannen en budgetteren. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen voor vastgoedbeheer en vastgoedonderhoud? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd naar onze dienstverlening?