Het is zover, Handzz heeft een nieuwe website!

Met een aantal voormalige collega’s en deskundige professionals is Delano Tjokrodikromo vijf jaar geleden met Handzz gestart als klein advies- en projectbureau.

Na vele succesvolle opdrachten, projecten en samenwerkingen is Handzz uitgegroeid tot een betrouwbaar en solide technisch advies- en tekenbureau met een vaste kern van 12 technische vakspecialisten. Met onze brede kennis en jarenlange ervaring binnen de bouw- en vastgoedbranche biedt Handzz als spin in het web meerwaarde bij diverse vastgoed gerelateerde vraagstukken. Handzz fungeert als verlengstuk voor onze opdrachtgevers en biedt de nodige ondersteuning bij projecten.

Het succes en de groei van Handzz resulteerde het afgelopen jaar in een verhuizing naar een nieuw kantoorpand en het welkom heten van meerdere nieuwe collega’s! Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe frisse website bij!

Op de nieuwe website van Handzz vind je uitgebreide informatie over onze dienstverlening en de projecten waar wij trots op zijn. Tevens laten we je middels onze introductievideo gelijk kennismaken met onze diensten en aanpak.

Ben je benieuwd naar wie wij zijn, wat wij doen en wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust een kijkje op onze website. Of ben je benieuwd naar het laatste nieuws, onze nieuwe collega’s of wil je ons team komen versterken? Ook dit vind je op onze nieuwe site!