Ma – Vr: 9:00 – 17:00
088 – 445 1600

LAATSTE NIEUWS

Handzz is hiring!

Wegens het aanhoudende succes van Handzz zijn wij op zoek naar vastgoed professionals die ons team willen komen versterken. Handzz is een technisch advies- en tekenbureau en levert ondersteuning en advies op het gebied van bouwkundig tekenwerk, vastgoed onderhoud en duurzaamheid voor de gebouwde omgeving. Dit doen wij voor enkele supergave opdrachtgevers.

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar zelfstandige, multi inzetbare en toffe collega’s die hun kennis en ervaring willen inzetten om bij te dragen aan de verdere groei van Handzz. Ben jij een echte teamplayer en wil jij graag bij een bureau werken die zich kenmerkt door deskundigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit?

Wij zijn op dit moment op zoek naar:

Zie jij jezelf al werken bij Handzz? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Een sterke motivatiebrief met cv kan altijd rekenen op een snel antwoord. We hopen je snel te ontmoeten!

 

 

 

Read more

Teamuitje Barcelona!

Wij vieren dit jaar het 5-jarig bestaan van Handzz!

Na vele succesvolle opdrachten, projecten en samenwerkingen is Handzz uitgegroeid tot een betrouwbaar en solide technisch advies- en tekenbureau. Het succes en de groei van Handzz resulteerde het afgelopen jaar in een verhuizing naar een nieuw kantoorpand, een nieuwe website en het welkom heten van meerdere nieuwe collega’s!

Om dit succes te vieren zijn wij onlangs met alle collega’s een weekendje naar Barcelona geweest! Tijdens onze trip hebben wij de Sagrada Familia en Park Güell bezocht. En hebben genoten van een avondshow bij Casa Mila en van al het lekkere eten en de gezellige borrels.

Naast alle gezelligheid en culturele bezienswaardigheden hebben wij elkaar beter leren kennen en zijn we een hechter team geworden, waardoor we nog beter kunnen inspelen op toekomstige uitdagingen en projecten.

Wil je ook werken in een gezellig en hardwerkend team en bijdragen aan de verdere groei van Handzz? Wij hebben nog een aantal openstaande vacatures! Kijk hier voor alle openstaande vacatures.

Read more

Nieuwe website!

Het is zover, Handzz heeft een nieuwe website!

Met een aantal voormalige collega’s en deskundige professionals is Delano Tjokrodikromo vijf jaar geleden met Handzz gestart als klein advies- en projectbureau.

Na vele succesvolle opdrachten, projecten en samenwerkingen is Handzz uitgegroeid tot een betrouwbaar en solide technisch advies- en tekenbureau met een vaste kern van 12 technische vakspecialisten. Met onze brede kennis en jarenlange ervaring binnen de bouw- en vastgoedbranche biedt Handzz als spin in het web meerwaarde bij diverse vastgoed gerelateerde vraagstukken. Handzz fungeert als verlengstuk voor onze opdrachtgevers en biedt de nodige ondersteuning bij projecten.

Het succes en de groei van Handzz resulteerde het afgelopen jaar in een verhuizing naar een nieuw kantoorpand en het welkom heten van meerdere nieuwe collega’s! Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe frisse website bij!

Op de nieuwe website van Handzz vind je uitgebreide informatie over onze dienstverlening en de projecten waar wij trots op zijn. Tevens laten we je middels onze introductievideo gelijk kennismaken met onze diensten en aanpak.

Ben je benieuwd naar wie wij zijn, wat wij doen en wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust een kijkje op onze website. Of ben je benieuwd naar het laatste nieuws, onze nieuwe collega’s of wil je ons team komen versterken? Ook dit vind je op onze nieuwe site!

Read more