Ma – Vr: 9:00 – 17:00
088 – 445 1600

Joost Mol – Woonbron

“Ze denken mee en gaan snel over tot actie”

“Een paar mensen van Handzz werkten al voor Woonbron toen ik projectleider werd. Het viel me op hoe snel en secuur ze waren. Toen in 2020 een nog grotere opdracht uitgevoerd moest worden, was de keus voor Handzz snel gemaakt.” Joost Mol, projectleider bij Woonbron, is heel tevreden over de uitvoering: “Nu realiseert Handzz een grote opdracht waarbij ze de energielabels van duizenden woningen actualiseren. Ze regelen het zelf en houden mij constant op de hoogte. Het gaat heel goed.”

Wat we doen voor Woonbron

Woonbron is een wooncorporatie in en rond Rotterdam. Wij leveren ze de EPA-W adviseurs die geheel zelfstandig de energielabels verzorgen van een groot aantal woningen uit Woonbrons portefeuille.

“Signaleren kansen”

“Het prettige is dat Handzz niet alleen de energielabels regelt. Ze informeren ons ook als er iets is. Ze signaleren kansen en geven situaties die onze aandacht nodig hebben, duidelijk door. Die terugkoppeling is heel attent.” Ook de wijzen van samenwerken bevalt heel goed: “Via een site die ze bij Handzz hiervoor hebben opgezet, zie ik altijd direct de stand van zaken per opdracht. Zo kan ik de voortgang goed blijven volgen. En als ik aanvullende informatie nodig heb , zoals voor een managementrapportage, dan wordt dat snel geregeld. Handzz denkt met ons mee en gaat vervolgens snel over tot actie. Ze zijn dus ook praktisch, dat werkt prettig.”

Handzz; begrijpt wat we willen

Joost is duidelijk positief over Handzz: “Ze zijn goed bereikbaar, werken snel, leveren kwaliteit en ze hebben oog voor zaken die ook belangrijk zijn rondom de opdracht. Bij Handzz begrijpen ze echt wat wij willen, dat is heel fijn.”

Benieuwd naar onze dienstverlening?