Ma – Vr: 9:00 – 17:00
088 – 445 1600

Roy Zöld – PVM

“Ze leveren kwaliteit, zijn realistisch en nemen verantwoordelijkheid”

“Net nadat Handzz gestart is, hebben we eens een project met ze uitgeprobeerd. En nu doen ze ontzettend veel projecten voor ons.” Roy Zöld, directeur PVM, vat direct de samenwerking met Handzz samen. “De samenwerking met Handzz gaat heel goed. Ze leveren kwaliteit, zijn realistisch en nemen hun verantwoordelijkheid. Het samenwerken staat centraal.”

Wat we doen voor PVM

PVM is een vastgoedconsultancybureau in zowel de woningmarkt als utiliteitsbouw. Zij verzorgen diverse adviestrajecten voor hun opdrachtgevers. Wij ondersteunen ze daarin met onder meer energetische en bouwkundige inspecties waarbij we de onderhoudsbehoefte in kaart brengen. Dit doen we namens PVM voor bijvoorbeeld woningcorporaties en utiliteitsgebouwen.

“Bij Handzz doen ze wat ze zeggen en denken ze met je mee.”

“Het mooie van Handzz is dat als ze iets toezeggen, ze het ook nakomen. Maar dat ze ook vooraf al aangeven als iets niet realistisch is. Dat gebeurt te weinig.” Roy waardeert de manier waarop Handzz PVM ondersteunt. “Ze leveren kwaliteit maar staan ook open voor feedback als het een keer niet goed gaat. Ze zijn voor rede vatbaar waar anderen de hakken in het zand zetten. Bij Handzz gaan ze juist door totdat het goed is. Ze nemen hun verantwoordelijkheid. Dat verwachten we ook wel, maar dat gebeurt lang niet altijd. Maar Handzz doet dat dus wel. Ze werken echt met ons samen zodat wij het weer goed aan onze opdrachtgevers kunnen opleveren. Dat is zeer fijn.”

Met Handzz kunnen we gezamenlijk optrekken

Ook als PVM een spoedopdracht heeft, kunnen ze bij Handzz terecht. “Bel ik buiten werktijd, dan zijn ze nog bereikbaar. En als we extra door moeten voor een opdracht, doen ze dat ook. Ze zijn flexibel, denken mee en nemen hun verantwoordelijkheid. Daardoor kunnen we gezamenlijk optrekken, daar ligt de kracht van Handzz.”

Benieuwd naar onze dienstverlening?