Ma – Vr: 9:00 – 17:00
088 – 445 1600

Bram Kroon – IDDS

“Gestructureerde aanpak en constante kwaliteit”

“Handzz voert alweer een paar jaar opdrachten uit namens IDDS. We zijn oud-collega’s, met sommigen werk ik al ruim 17 jaar samen. Dat schept vertrouwen en bovendien weet ik hoe gestructureerd ze daar werken. Dat is belangrijk want de opdrachten die ze voor ons doen, hebben vaak een groot volume. Dan moet je vooruit kunnen kijken en de controle houden. En dat is bij Handzz zeker het geval.” Bram Kroon van IDDS, Teamleider & Adviseur Circulair Bouwen en Slopen, is er duidelijk over: “De samenwerking met Handzz is heel prettig.”

Wat we doen voor IDDS

IDDS adviseert en realiseert bij ruimtelijke ontwikkeling. Wij verzorgen onder meer de energielabels van woningen voor ze en regelen de NEN 2580 oppervlaktebepalingen. Het gaat daarbij om grote projecten met veel woningen. Ook voeren we indien nodig Technische Due Dilligence uit.

“100% kwaliteit”

“Handzz zorgt ervoor dat ik op de hoogte blijf. Ik ontvang periodiek overzichten en planningen, dat werkt prettig. En ze gaan altijd voor 100% kwaliteit, de uitvoering is daardoor ook gewoon goed.” Bram Kroon waardeert ook de samenwerking: “We pakken de projecten samen op. Zoals met die energielabels. Wij moeten daarvoor de bewoners wel juist en tijdig informeren. Dat lukt ook doordat Handzz ons op de hoogte houdt met een planning die goed werkt. Er is altijd vooraf goed over nagedacht. Hierdoor kunnen we de projecten steeds goed samen uitvoeren.”

Handzz; een betrouwbare partner

De constant goede kwaliteit van Handzz, ook bij projecten met grote volumes, maakt dat Bram het een betrouwbare partner vindt waar het goed mee samenwerken is. “Handzz is accuraat en reageert snel. Ik beveel ze dan ook van harte aan.”

Benieuwd naar onze dienstverlening?