Ma – Vr: 9:00 – 17:00
088 – 445 1600

Mark Bitter – Brink

“Steeds weer scherp op de kwaliteit”

“Sinds de start van Handzz huren wij ze al in voor projecten. Daarvoor was Delano (directeur Handzz, red.) een naaste collega van mij. Ik weet hoe hij en de mensen bij Handzz werken; dat is goed, flexibel en snel. En elke keer weer is Delano scherp op de kwaliteit, dus vandaar dat wij ze steeds weer opnieuw inschakelen.” Mark Bitter, Senior Manager Projecten bij Brink kan er kort over zijn: “De samenwerking is steeds top.”

Wat we doen voor Brink

Brink levert onder meer adviesdiensten aan de bouw, infra en het vastgoed. Wij verzorgen de informatie waarop ze hun adviezen kunnen baseren. Dat doen we met de praktische uitvoering van onder andere NEN2580 oppervlaktebepalingen, inmetingen ter plaatse, verhuurtekeningen maken en het tekeningbeheer. De uitvoering vindt plaats in verschillende objecten; van schoolgebouwen tot grote woningcomplexen.

“Ik heb ze al verschillende keren aan collega’s aangeraden”

“Ook al werken we alweer lang samen, we blijven focussen op de kwaliteit. Delano is ook heel kritisch op de uitvoering, dat die is zoals afgesproken. En wat heel fijn is; bij Handzz schakelen ze snel en pakken ze de zaken goed op. Dat werkt prettig. Ook denken ze goed mee en zijn heel flexibel.” Mark is heel erg tevreden, en dat geldt niet voor hem alleen: “Ik heb Handzz al verschillende keren aan collega’s aangeraden en heb daar goede resultaten over teruggehoord.”

Handzz; goed in prijs en kwaliteit

De projecten die Handzz voor Brink uitvoert variëren van kortlopend tot langdurig met grote aantallen. Maar elke keer weer gaat de samenwerking goed en is het resultaat naar wens. “Ik ben heel tevreden, de prijs is goed en de kwaliteit is ook constant sterk.”

Benieuwd naar onze dienstverlening?