Ma – Vr: 9:00 – 17:00
088 – 445 1600

Tommie Kox – Brink

“Met Handzz hebben we niet nog achteraf heel veel vragen”

“Sinds ik bij Brink werk, kopen we al de diensten van Handzz in. Ik ben nooit een collega van Delano (directeur Handzz, red.) geweest, maar doordat de communicatie zo makkelijk en goed gaat, lijkt dat nu wel zo.” Tommie Kox, Senior Consultant bij Brink is er duidelijk over: “Het is heel prettig samenwerken met Handzz.”

Wat we doen voor Brink

Brink adviseert aan de bouw, infra en het vastgoed. Zoals MJOP’s, meerjarenonderhoudsplannen. Wij zorgen dat ze daarvoor alle data krijgen die nodig is. Via bijvoorbeeld 0-metingen, inventarisaties, herinspecties en conditiemetingen van woningen. Dat kan gaan om een aantal objecten met een grote bruto vloeroppervlakte tot projecten met vele duizenden woningen.

“Ze denken vooraf al na over wat we nodig hebben”

“Als Handzz een project opstart, zit je niet achteraf nog met een vrachtwagen vol vragen. Ze denken vooruit al na over wat we nodig hebben en zorgen dat ze dat ook opleveren.” Tommie waardeert de praktische aanpak van Handzz: “Ze zijn snel en werken met korte lijntjes. Dat is gewoon heel prettig samenwerken. Maar ze zijn ook betrokken. Toen we een project onder grote tijdsdruk moesten opleveren, werkten zij ook de weekenden en avonden door. Het was heel goed om te zien dat zij ook alles bijzetten om ons te helpen de planning te halen.”

Handzz; pragmatische aanpak om goede kwaliteit te leveren

Van energielabels opstellen tot de inspecties uitvoeren, Handzz pakt de projecten van Brink pragmatisch op. “Ze komen met praktisch advies over hoe het goed gedaan kan worden en voeren dat ook zo uit. Zo kunnen wij ook weer sneller schakelen en een goede kwaliteit leveren.”

Benieuwd naar onze dienstverlening?